Auto gebruikte verkoop

De markt voor gebruikte voertuigen maakt het bedrijf ook moeilijker om crediteuren tevreden te stellen. De voertuigprijzen zijn de afgelopen maand hersteld, maar zijn nog steeds lager dan vorig jaar. Hertz verkoopt auto’s met grote kortingen om het wagenpark te verkleinen om beter tegemoet te komen aan de beperkte vraag en om geld op te halen. online snel de auto verkopen is mogelijk.

Houders van aandelen zullen geen herstel van een faillissementsplan zien tenzij degenen met meer senior vorderingen, inclusief obligatiehouders, volledig worden betaald, zei Hertz omdat het maar liefst $ 500 miljoen aan gewone aandelen bood. Dat zou “een aanzienlijke en snelle en momenteel onverwachte verbetering van de bedrijfsomstandigheden vereisen”, aldus het bedrijf.

Hertz zei eerder in een rechtbank dat een aandelenverkoop maar liefst $ 1 miljard in contanten zou kunnen opleveren. Maar dat was gebaseerd op de bijna vertienvoudiging van de voorraad van 56 cent op 26 mei tot 5,53 dollar op 8 juni. De aandelen veranderden maandag van eigenaar voor slechts 1,77 dollar.

Verkoop auto aan sloop

Het aanbod gaat door, zelfs nu de New York Stock Exchange het proces van beursnotering is begonnen. Hertz heeft beroep aangetekend maar erkent in het prospectus voor haar aanbod dat een schrapping nog steeds een risico is. auto verkopen aan sloop voor snelle verkoop.

In de aanvraag zei Hertz dat het niet verwacht dat het in mei of juni leasebetalingen zal doen op haar huurauto’s, maar dat het begin juli volledig moet betalen, tenzij de rechtbank anders beslist. Het onvermogen van het bedrijf om in april en mei een deal te sluiten met de eigenaren van zijn voertuigen voor clementie, zorgde ervoor dat het failliet ging.

Hertz heeft veel schulden terug te betalen voordat aandeelhouders hun geld zullen zien. De obligaties alleen zijn ongeveer $ 2,3 miljard onder water, en dat bedrag omvat niet eens wat de banken verschuldigd zijn en eventuele leasebetalingen, rente of waardeverminderingen die de rechtbanken het bedrijf kunnen teruggeven aan eigenaren van effecten die worden ondersteund door zijn huurauto’s.