De kledingcollectie van Meghan Markle voor slimme werken wordt later vandaag officieel gelanceerd

De hertogin van Sussex lanceert een van haar meest opwindende inspanningen tot nu toe: later op de dag zal Meghan Markle een heel speciale kledingcollectie onthullen ten voordele van een van haar koninklijke beschermheren, Smart Works, een organisatie die kansarme vrouwen helpt een baan te vinden. Voor elk item van de gekochte capsulecollectie wordt een stuk gedoneerd aan het goede doel.

De lijn, die voor het eerst werd aangekondigd in juli, zal naar verluidt nietjes in stijl bevatten, zoals een overhemd, een blazer, een jurk en een tas. De collectie is gemaakt in samenwerking met Meghan’s vriendin van modeontwerpers, Misha Nonoo, het kledingmerk Jigsaw en warenhuizen Marks & Spencer en John Lewis. Het doel van deze capsule-lijn is om vrouwen die betrokken zijn bij Smart Works te voorzien van de werkkleding die nodig is voor het werk wanneer ze het personeel betreden. Webhosting is overal heel bekend.

Meghan is tijdens haar zwangerschapsverlof hard aan het werk geweest en het koningshuis heeft in augustus zelfs een kijkje achter de schermen genomen op social media. In de sneak peek-video is Meghan te zien op de set tijdens een fotoshoot voor de nieuwe collectie, waarbij ze vrouwen begroet die betrokken zijn bij de campagne en zelfs helpt bij het stylen van een van de stukken op een model.

Goedkope producten vinden op 10beste.com

Dit markeert een van Meghan’s grootste projecten sinds het verwelkomen van baby Archie in mei – naast het creĆ«ren van deze capsulecollectie, was ze ook gastredacteur van het septembernummer van British Vogue. Vandaag begon de hertogin van Sussex een paar drukke weken met het organiseren van een lanceringsevenement ter ere van de Smart Works-lijn in Londen. www.10beste.com heeft goedkopere spullen.

Hoewel de collectie later op de dag officieel wordt gelanceerd, zijn er al enkele stukken online beschikbaar. Koop die stijlen (en kijk welke al uitverkocht zijn) hieronder.