Voorrangsregels auto theorie

Suggereerde dat iedereen die dat niet zou doen een ‘absolute wilde’ is. voorrangsregels voetgangers is belangrijk. Maar sommigen zeiden dat de vraag door omstandigheden niet altijd zo zwart-wit was Een man heeft het internet verdeeld na het delen van een sociaal experiment dat zogenaamd bepaalt of je een ‘goed of slecht lid van de samenleving’ bent. Jared, een Twitter-gebruiker uit Altlanta, deelde een uitleg van de test op het sociale-mediaplatform en vroeg of je een winkelwagentje terug zou sturen naar de baai als niemand zou kijken.

Examen theorie auto

De test stelde dat er geen andere situatie is dan ‘ernstige noodsituaties waarin een persoon zijn kar niet kan terugbrengen’. theorie toppers is de best geslaagden.

Er stond: ‘Een persoon die dit niet kan, is niet beter dan een dier, een absolute wilde die alleen kan worden gedwongen het goede te doen door hem te bedreigen met een wet en de kracht die erachter staat.’

De tweet van Jared, die meer dan 183.000 keer werd gedeeld, verdeelde de mening met sommigen die het erover eens waren dat het hebben van ‘respect en instemming’ je een ‘goed lid van de samenleving’ maakt, en dat alleen een ‘ego├»stische eikel’ de kar niet zou teruggeven.

Anderen beweerden echter dat de situatie niet zwart-wit is en dat u mogelijk met schreeuwende kinderen te maken heeft of worstelt vanwege een handicap.