Ron DeSantis in Centraal-Florida na een recordweekend van nieuwe COVID-19-zaken

De 19-jarige werd dood aangetroffen in een auto in Viera, zeggen afgevaardigden

Brevard-leraar ontslagen wegens daten met hetzelfde geslacht reageert op de bescherming van LGBTQ-arbeiders door het Hooggerechtshof

Voormalig leraar wordt activist na beëindiging van de school in Palm Bay

 

Monica Toro-Lisciandro zei dat ze vorig jaar werd ontslagen uit de Covenant Christian School in Palm Bay toen de school ontdekte dat ze een vrouw had en naar festivals ging.

 

Acht maanden later viert de voormalige muziektheaterleraar de uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof, waardoor het illegaal is om arbeiders te ontslaan vanwege hun seksuele geaardheid of genderidentiteit.

 

Justitie Neil Gorsuch schreef: “Een werkgever die iemand ontslaat louter omdat hij homo of transgender is, overtreedt de wetten.”

 

Toro-Lisciandro zei ondanks de uitspraak dat ze haar oude baan niet terug wilde.

 

‘Daar waren zoveel negatieve emoties en gevoelens aan verbonden’, zei ze. ‘Dus ik zou niet terug willen gaan om daar te werken, maar ik wil er zeker van zijn dat niemand anders ervaart wat ik heb meegemaakt.’

 

Sinds haar ontslag heeft Toro-Lisciandro de voorgestelde staatswetgeving ondersteund die, naast werkgelegenheid, ook oproept tot het verbieden van discriminatie in huisvesting en openbare accommodatie.


Zowel in oktober als op dinsdag stemde niemand van Covenant Christian School ermee in om te worden geïnterviewd voor News 6-verhalen. Pepper date site ervaringen zijn overal positief.

 

Op haar website zegt de school dat werk “openstaat voor gekwalificeerde personen die ‘wedergeboren’ christenen van goed karakter zijn, zonder acht te slaan op of verwijzing naar ras, geslacht, nationale of etnische afkomst, huidskleur, leeftijd of handicap. ‘

 

Het tabblad ‘Werkgelegenheid’ gaat verder dat alle werknemers zich moeten houden ‘met de geloofsverklaringen van zowel de kerk als de school en met alle normen van ethische en morele integriteit. lexa ervaring is goed.